Billogram har nu lanserat vår egna betallösning BilloPay där betalningen kan göras snabbt och enkelt via internetbank med mobilt BankID.

I samband med att en BilloPay betalning schemaläggs finns möjlighet att aktivera återkommande autogirodragningar från samma leverantör.

I sista steget efter att betalningen är schemalagd dyker denna möjlighet upp.

Såhär gör du för att aktivera återkommande Autogiro från en och samma leverantör, steg för steg:

1. Klicka på "Anmäl Autogiro"

2. Aktivera autogirot och klicka på "Spara inställningar"

3. Klart!

För att inaktivera ett Autogiro gör du på följande sätt, steg för steg:

1. Gå in på en faktura där det finns en schemalagd betalning. Klicka på "Se betalningsinformation"
  2. Klicka på "Ändra med Mobilt BankID" och verifiera dig i BankID-appen.

3. Bekräfta genom att klicka på "Fortsätt"

4. Klart!

(Finns det ingen schemalagd betalning kan du ta bort medgivandet som finns i din bank).