Billogram har nu lanserat vår egna betallösning där betalningen görs snabbt och enkelt via internetbank. Genom att logga in via bank-ID väljer kan man välja från vilket konto pengarna ska dras och när.

Denna typ av betalning betraktas som en [engångs] autogirodragning, och behöver godkännas av fakturamottagare inför dragning på varje separat faktura. Det är alltså ingen återkommande automatisk autogirodragning.

Exempel på fakturautställare som använder Billogram är: Parkster AB, Lägenhetsbyte Sverige AB, Loanstep (Savelend Sweden AB) och Knivbrev AB.

Tips! Om man söker efter "billogram" i sin mejl-inkorg så kommer man sannolikt att finna fakturan som dragningen avser. Om ni inte hittar fakturan så hjälper vår support givetvis till med detta - Mejla i sådant fall information om fullständigt för- och efternamn av kontohavare, draget belopp samt datum till support@billogram.com så hjälper vi till.