Billogram har nu lanserat vår egna betallösning BilloPay där betalningen kan göras snabbt och enkelt via internetbank.

Samtliga fakturor som skickas via Billogram är numera utrustade med funktionen “Betala via internetbank”. Genom att logga in via mobilt BankID väljer fakturamottagaren från vilket konto pengarna ska dras och när. Väljer man "Betala omgående" så kommer betalningen att behandlas inom 1-2 bankdagar.

Denna typ av betalning betraktas som en [engångs] autogirodragning och syns på ditt kontoutdrag först på betalningsdagen.

Det finns möjlighet att även aktivera återkommande autogiro på kommande fakturor från samma fakturautställare om man önskar. Se separat guide för hur detta aktiveras här: BilloPay - Aktivera eller inaktivera återkommande autogirodragningar