Billogram har nu lanserat vår egna betallösning där betalningen görs snabbt och enkelt via din kunds internetbank.

Samtliga fakturor som skickas via Billogram är numera utrustade med funktionen “Betala via internetbank”. Genom att logga in via bank-ID väljer din kund sedan från vilket konto pengarna ska dras och när. Lösningen är automatiskt aktiverad på ditt konto och du behöver inte göra någonting för att nyttja den på dina fakturor.