Då ni har skaffat ett avtal hos Lindorff får ni tillgång till deras webbgränsnsitt där ni kan hålla koll på era inkassoärenden.
När något nytt händer i ett ärende så kommer detta ärende att synas på startsidan så ni direkt får information om detta.

Önskar ni att söka bland era öppna ärenden hos så kan ni göra en sökning för att få upp en lista av dem. Gå in under Search i toppmenyn och välj därefter Advanced Search. I rullistan där det står "ID Number" så ändrar du till "Assignment Number" och klicka därefter på Search. Du kan även välja att söka bland endast öppna eller avslutade ärenden och välja mellan vilka datum.