Då ni har skaffat ett avtal hos vår inkassopartner Arvato / Gothia får ni tillgång till deras webbgränsnsitt där ni kan hålla koll på era inkassoärenden. Ansökan till Arvato handläggs inom två-tre veckor efter ansökan via Billogram, och därefter kan Arvato hantera inkassoärenden hanteras som skickas via kontot i Billogram.

Ansökan om Inkasso via Arvato görs från Tilläggstjänster, som ni hittar under ert företagsnamn, högst upp till höger när inloggad i Billogram.

Era senast registrerade inkassoärenden kommer att synas på förstasidan när ni loggar in, under "Senast registrerade akter/ärenden" där ni kan se aktnummer, namn på gäldenären och aktuell skuld per ärende att betala.

Observera att inga pågående ärenden från tidigare inkassopartners kommer att övertas av Arvato.