Omslagsbilden visas högst upp på den digitala fakturan och ger er möjligheten att ytterligare nå ut till kund med ert varumärke. Rekommenderad minsta storlek är 1220x500px för bästa upplösning. Format som stöds är JPG och PNG. RGB som färginställning.

Du laddar upp er omslagsbild under inställningar när du är inloggad på Billogram via en dator. Om du har en logotyp sedan tidigare behöver du ta bort den för att kunna lägga till omslagsbilden. Sedan kan du ladda upp logotypen på nytt.

När du har laddat upp en omslagsbild kommer alla fakturor som skapas efter detta att visa logotypen på fakturan.