Med vårt API kan du ansluta Billogram till ditt nuvarande affärs­system, e-handel, tidsrapporterings­system, eller andra system. API:et är öppet för alla då vi vill öppna för möjligheten att kunna erbjuda era kunder en helhetslösning.
Här har vi samlat ett urval av företag som gjort just detta och skapat speciallösningar med en integration mot Billogram.

Laget.se
Ett heltäckande system för föreningar.

Woobill
Woobill är ett plugin till WooCommerce webbshop som gör det möjligt att skicka fakturor med Billogram direkt från webbshoppen.

Yoddla
I affärssystemet Yoddla kan du bland annat kan skicka fakturor och återkommande fakturor direkt till Billogram.

Jobbile

Mobil arbetsorder och tidsrapportering.

Magnet Events
I Magnets bokningssystem för events & biljettförsäljning skickar du fakturorna med Billogram.

Sirvoy
I Sirvoy bokningsystem för hotell skickas fakturorna direkt via Billogram.

iPeriod
iPeriod är en applikation till Billogram för att skapa schemalagda och återkommande fakturor.

Adaptive Invoice
Genom Adaptive Invoice kan du exportera och skriva ut flera debetfakturor från Billogram i ett svep.

Syncify
Syncify kopplar ihop ditt affärssystem med Billogram. Med Syncify får du din integration enkelt, billigt och resultatet blir dessutom underhållsfritt.