Med vårt API kan du ansluta Billogram till ditt nuvarande affärs­system, e-handel, tidsrapporterings­system, tilläggstjänster eller annat system. API:et är öppet för alla och det kostar inget extra om vi väljer att integrera mot Billogram. Vi tar betalt på samma sätt som när du skapar fakturor via vår hemsida.

API-nyckeln hämtar du under Inställningar och sedan API. Klicka sedan på "Lägg till API-användare" och där efter kommer ett användar-ID och lösenord automatiskt att skapas.

För att komma igång och läsa mer går du in på https://billogram.com/api