Skickar du en faktura till en mottagare utanför Sverige betalar de direkt till er bank med IBAN och BIC som ni angivit i era inställningar. Kontakta din bank för att få information om vad dina uppgifter för utlandsbetalning är. När betalningen har kommit in markerar du fakturan som “Kontant betalning” i Billogram.

För att registrera era uppgifter för IBAN och BIC går ni in under Inställningar -> Företagsinställningar -> Ändra information -> Fler inställningar -> Klicka i bocken Uppgifter för utlandsfakturering.