Ibland händer det att man betalar med fel OCR-nummer eller gör en betalning som var menad till ett annat företag. Har du gjort en felaktig betalning eller en betalning med fel OCR-nummer till Billogram kontaktar ni support@billogram.com tillsammans med en betalningskvittens, exempelvis ett kvitto eller ett kontoutdrag.

Betalningsunderlag kan tas fram från internetbanken (en screenshot går bra!) och på underlaget behöver det tydligt framgå:

• Konto (mottagande + avsändande)
  • Datum
  • Belopp
  • OCR / referens

När vi har underlaget kan vi finna betalningen och matcha beloppet mot den faktura som betalningen avsåg, alternativt återbetala till betalaren om betalningen inte ska matchas. Glöm inte att ange det korrekta OCR-numret i mejlet.