Det går bra att fakturera utländska företag med Billogram. Fakturan blir automatiskt på engelska och dina bankuppgifter med IBAN och BIC-nummer kommer att synas på fakturan. Din kund kommer sedan betala direkt till ert konto med IBAN och BIC som ställs in under Företagsinställningar -> Uppgifter för utlandsfakturering.

Notera att förhandsgranskning av fakturan sker på det språk du har inställt i tjänsten.

Observera att Billogram inte har någon möjlighet att automatisk pricka av och bokföra inbetalningar från utlandet då betalningarna går direkt till ert bankkonto. För att markera fakturan som betald och för att den ska bokföras åt dig går du in på fakturan och väljer "Kontant betalning" inne i Billogram.

Ska fakturan du skickar ha en annan momssats än 25, 12 eller 6 procent kan du lägga till den nya momssatsen under Bokföring -> Bokföringsinställningar -> Ändra bokföringsinställningar -> Lägg till ny momssats. När du sparat inställningen dyker den upp som alternativ när du skapar din faktura.