Har din kund betalat en faktura för sent och sedan inte betalar in påminnelseavgift och/eller dröjsmålsränta, så kan du välja skriva av restbeloppet. Fakturan markeras som betald och avslutad och restbeloppet uppkommer inte din bokföring. Fakturamottagaren får inte något meddelande om avskrivningen, men kan se det i historiken.

Observera att du bara kan skriva av belopp som överskrider kapitalbeloppet. För att skriva av ett belopp på en faktura klickar du Fler Alternativ och sedan Avskrivning.