Det går bra att lägga till en kollega, revisor eller bokföringsbyrå ditt Billogramkonto. För att lägga till en ytterligare person går du till Inställningar och sedan Team. Fyll i e-postadress och användarnamn. Nya användare notifieras sedan via e-post och får möjlighet att välja ett eget lösenord.

Det finns fyra olika behörighetsnivåer som passar olika användare av ditt konto:

Administratör

Har tillgång till alla funktioner i Billogram.

Support
Den här behörighetsnivån passar exempelvis bra för kundtjänstpersonal. Behörigheten har förutom punkterna nedan samma rättigheter som en administratör.

• Kan ej se eller ändra tilläggstjänster.
  • Kan ej se eller ändra inställningar.
  • Kan ej se rapporter, statistik eller ändra bokföringsinställningar.

Assistent
Den här behörighetsnivån är exempelvis lämpad för en extern revisionsbyrå. En Assistent har samma behörigheter som en administratör men med vissa begränsningar i fakturahantering.

• Kan ej se eller ändra tilläggstjänster.
  • Kan ej ändra inställningar, förutom bokföringsinställningar.
  • Kan ej skicka fakturor, men kan däremot skapa utkast.
  • Kan ej utföra förändringar på fakturor.

Säljare
En behörighetsnivå som passar exempelvis för säljpersonal. Har begränsade rättigheter och kan endast utföra nedan uppgifter.

• Skapa utkast till fakturor.
  • Se egna fakturor.
  • Ändra och se kundregister.
  • Ändra och se varor och tjänster.