Du laddar upp er logotyp under inställningar när du är inloggad på Billogram via en dator. För bästa resultat bör logotypen ha upplösningen 797x135 px och filen måste vara i formatet JPG eller PNG och färginställning RGB. Anledningen till att logotypen måste vara så låg är för att den ska få plats i ett fönsterkuvert tillsammans med returadressen.

När du har laddat upp en logotyp kommer alla fakturor som skapas efter detta att visa logotypen på fakturan.