Har du en enskild firma kan du i vissa fall även behöva verifiera ett bankgiro eller plusgiro då företagsinformation om enskilda firmor inte är publikt. Om så är fallet kommer du att bli kontaktad.

Såhär verifierar du ditt bankgiro eller plusgiro:
Logga in på din internetbank och gör en överföring till Billograms bankgiro 142-0520 på 1 SEK. Inbetalningen gör du från det bankkonto som är kopplat till ert bankgiro/plusgiro som du vill verifiera (samma uppgifter som du sparade i Inställningar). Ange referensen B- följt av ditt företagsnamn som du fyllde i på ditt konto, t.ex. B-BILLOGRAM. Notera att det kan ta någon bankdag innan din verifiering har nått oss. När verifieringen har kommit in kan vi betala ut till ditt konto.