För att vi ska kunna göra insättningar till dig behöver du ange dina bankuppgifter. Det är möjligt att ange ett bankgiro, plusgiro eller kontonummer. Bankuppgifterna som anges behöver överensstämma med det organisationsnummer som är registrerat i tjänsten.

För att fylla i eller ändra dina bankuppgifter går du till ”Inställningar” genom att klicka på ditt företagsnamn uppe i det högra hörnet.

Vid registrering av kontonummer kommer vi att kontakta dig med instruktioner för att verifiera det registrerade bankkontot.

Om du är en enskild näringsidkare kan du behöva verifiera ditt bankgiro eller plusgiro då företagsinformation för enskilda näringsidkare är inte offentlig. Om så är fallet kontaktar vi dig med vidare instruktioner.